|

S.S.S.

Hamamböceği / Kalorifer Böceği ilaçlamasından sonra evimde/işyerimde böcekleri tekrar görecek miyim?

Belli bir süre için böcekleri görme ihtimaliniz var, (böcek/kalorifer böceği) kimyasalın etkisi ve böceklerin bu süre içinde etkilenme süresi her zararlı için farklı sürelerde olur fakat en kısa sürede sorununuz çözüme ulaşır.

 

Evimde/İşyerimde; Hamamböceği/Kene/Akrep/Kırkayak/Karınca İlaçlaması yapıldıktan sonra evden ayrılmam gerekiyor mu?

Evet, yapılan uygulamalar her ne kadar insan sağlığına fazla zarar vermeyen kimyasallar olsa da sağlımız için, uygulama bittikten sonra bizimle beraber Evden 3 ila 8 saat kadar uzak durmanız konusunda Jet Pest personelimiz bilgi verecektir.

 

Evimi ilaçlattım, koku veya leke olacak mı?

Hayır, uygulama kokusuz ve leke yapmayan kimyasallar kullanılarak yapılmaktadır. Çok nadir de olsa koku yapacak bir kimyasal kullanmamız gerekirse bu durumu Jet Pest personeli size bildiriyor.

 

Bodrum ilaçlama / Çatı katına yapılan ilaçlama, fare/sıçan ilaçlamasından sonra ne kadar süre içinde çözüm alacağım?

Fare/Sıçan ilaçlamasından sonra yaklaşık 5 ile 9 gün içinde fare sorununuz bitecektir.

 

İlaçlama yapıldı fakat böcek/fare/sıçan/akrep/kene/bit/pire/uyuz/hamamböceği/kalorifer böceği sorunlarım devam ediyor?

Yaptığımız uygulama sonrası sizi tekrar arayıp uygulama sonrası kaydımızı tutuyoruz, sorun devam ediyorsa ÜCRETSİZ olarak 2. Uygulama da yanınızdayız.

 

Evimdeki evcil hayvanımı ( kuş, kedi, köpek, kaplumbağa vs…) ilaçlama sonrası evden çıkartmam gerekiyor mu?

Evet, yapılan böcek/sinek/fare ilaçlaması her ne kadar kontrollü bir uygulama olsa da kimyasallara karşı evcil hayvanlarınız etkilenebilir. Bu yüzden tedbir amaçlı 24 saate kadar ilaçlama sonrası evinizden uzak tutmanız konusunda Jet Pest personeli sizi bilgilendiriyor.

Evimin temizliğini ilaçlama sonrası mı? yapmam gerekir.

Hamamböceği/kalorifer böceği ilaçlaması yapıldıktan sonra belli bir süre temizlik yapılmaması gerektiğini söylüyoruz. Bu yüzden böcek ilaçlaması yapılmadan önce evin temizliğini yapmanızda fayda var. Uygulama sonrası temizlik günü için, Jet Pest personelimiz sizi bilgilendiriyor.

 

JET PEST ÇEVRE SAĞLIĞI TEM. LTD. ŞTİ. ile irtibata geçmeniz durumunda, ücretsiz keşif yaparak ya da telefonda bilgilendirilerek haşereler/virüsler için W.H.O. ve Sağlık Bakanlığı Onaylı kokusuz, az kokulu, leke yapmayan kimyasallar ve metotlar ile sizinle ortak belirleyeceğimiz gün ve saatte uygulama yapılarak haşere/zararlı probleminiz çözülecektir. Maliyetiniz biraz artsa da sorununuz etkili uygulamalar ile çözülür.