|

Otel İlaçlama

Oteller/Süit Oteller dünyanın her yerinden misafir konaklaması sağlayan işletmelerdir. Bu çok büyük riski beraberinde getirir. Örneğin daha önceden karşıma çıkmış bit sorunu buna örnektir. Özellikle 5 yıldızlı oteller için uygulamalar düzenli ve aylık en az 2 defa olmak üzere yapılması fayda sağlar.

Mutfak ve Yemek alanından tutun, çamaşırhane bölümüne kadar her yerin hiç atlamadan Haşere Mücadele/Zehirleme yapılması gerekmektedir. Otel odasında görülen bir Hamamböceğinin kuşkusuz sinek görülmesine nazaran otel için daha fazla eksiye sebep olacağı unutulmamalıdır.

Haşere Zehirleme Hizmetlerinde yaptığımız uygulamalar 1. Sınıf kimyasallar ve ekipmanlar kullanılarak yapılır. Yapılan Haşere Zehirleme/Mücadele Hizmeti fiyatı/ücreti artırsa da etkili ve olumlu sonuç vererek, müşteri memnuniyetini artırır.

Sizlerde Karıncadan/Hamamböceğinden tamamen kurtulmak istiyorsanız profesyonel çalışmalarımızdan faydalanabilirsiniz. Jet Pest Çevre Sağlığı ve Temizliği Ltd. Şti. olarak kurumsal kimliğimizle daima haşereler ile mücadelede yanınızdayız.