|

Dezenfeksiyon

Dezenfeksiyon ya da Dezenfektasyon: Cansız ortamdaki bakteri endosporları dışında kalan patojen mikroorganizmaların öldürülmesi veya üremelerinin durdurulması işlemidir.
Bu amaçla kullanılan kimyasal maddelere dezenfektan denir. Dezenfeksiyon sterilizasyon demek değildir.

Dezenfeksiyon işleminde kullandığımız makine ULV(Ultra Low Volume) cihazıdır. Cihazda, yeterli miktarda halojenler ile su karıştırılarak düşük mikronda ortama kimyasal püskürtülür.
Çeşitli sayıda dezenfeksiyon/dezenfektan yöntemi vardır.

Jet Pest Çevre Sağlığı Temizlik Ltd. Şti.olarak, KİMYASAL DEZENFEKTANLAR İLE DEZENFEKSİYON metodunu kullanırız. Bu da HALK SAĞLIĞINA zarar vermeyen, koku ve alerjen reaksiyona yol açmayan, suda çözünen veya havada kısa sürede yok olan kimyasallardır.

Piyasada çokça tercih edilen ürün karışımları; Hidrojet Peroksit, Alkol (Etil Alkol), Klor veya Ozon içerikli HALOJEN karışımlardır.

 

DEZENFEKSİYON UYGULAMASININ ORTAM TEMİZLİĞİ YAPILDIKTAN SONRA, YAPILMASI DAHA ETKİLİ OLUR. DEZENFEKSİYON UZUN SÜRE ETKİLİ OLAN BİR UYGULAMA DEĞİLDİR. BELLİ ARALIKLARLA TEKRAR EDİLMESİ BÜYÜK FAYDA SAĞLAR.


Jet Pest Çevre Sağlığı Temizlik Ltd. Şti. olarak TEDBİR AMAÇLI UYGULAMA YAPILDIKTAN YAKLAŞIK 1 SAAT SONRA ORTAMA GİRİLMESİNİ İSTEMEKTEDİR. BU DA YAPILAN UYGULAMANIN DAHA VERİMLİ OLMASINI SAĞLAYACAKTIR.

DEZENFEKSİYON HİZMETİ HER ALANA YAPILABİLİR; OTELLER, KREŞLER, ANAOKULLARI, KIZ VE ERKEK YURTLARI, PANSİYONLAR, EVLER, VİLLALAR, REZİDANSLAR, ARAÇLAR, KUAFÖRLER, BERBERLER, ÜRETİM VEYA İMALAT SEKTÖRÜ, FABRİKALAR, KAFE VE RESTAURANTLAR, FIRINLAR, EKMEK ve UNLU MAMULLER, AVMLER, MARKET ve BAKKALLAR, SANTRALLER, OFİS VE BÜROLAR…

Yaşam alanlarınızda sizi rahatsız eden tüm böcek, sinek, fare veya virüs ler için SAĞLIK BAKANLIĞI RUHSATLI FİRMAMIZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ.