|

Süpermarket İlaçlama

Marketler ya da Süpermarketler günümüzde insanların ihtiyaçları için vakit ayırdıkları yerlerdir, burada alanın büyüklüğünden tutunda satılan ürünlere kadar her şeyin temiz ve düzenli olması gerekir. Hijyenik koşulların sağlanması Haşere sorunlarını bitirmez ya da haşerelerin gelmesini direkt engellemez bunun için düzenli bir şekilde Haşere mücadele/zehirleme hizmeti yapılmalı, bu uygulamalarla fare, böcek, sinek gibi zararlıları ortamdan uzak tutmamız gerekmektedir. Jet Pest olarak yaptığımız uygulamalar ve düzenlemeler ile bu sorunların önüne geçebilirsiniz.

Yapılacak düzenlemeler fizibilite çalışmaları, ücretsiz keşiflerimiz, tehlike kriterlerinizi göstererek işletmenizin Haşerelerden/Zararlılardan korunması kolaylaşır.

Süper Marketlerde iklimsel değişmeler doğrultusunda sezonluk zararlılara maruz kalabilirsiniz. Bu durumda Pulvarizatör uygulamalar, EFC cihazı kontrolü ve ULV uygulaması ile yanınızdayız. Kokusuz ve leke yapmayan pestisitler kullanılarak Haşere mücadelesinde sürekli kontrol sağlarız.

Sizlerde Fare ve Böceklerden tamamen kurtulmak istiyorsanız profesyonel çalışmalarımızdan faydalanabilirsiniz. Jet Pest Çevre Sağlığı ve Temizliği Ltd. Şti. olarak kurumsal kimliğimizle daima haşereler ile mücadelede yanınızdayız.

 

Haşere Zehirleme Hizmetlerinde yaptığımız uygulamalar 1. Sınıf kimyasallar ve ekipmanlar kullanılarak yapılır. Yapılan Haşere Zehirleme/Mücadele Hizmeti fiyatı/ücreti artırsa da etkili ve olumlu sonuç vererek, müşteri memnuniyetini artırır.