|

Fabrika İlaçlama

Fabrika uygulamaları genellikle Kemirgen ağırlıklı olmaktadır. Sebebi Fabrikadaki/Tesisteki elektrikle çalışan makinelerin veya kemirilecek alanların fazla olmasıdır. Hiçbir tehlike olmasa bile Farelerin/Sıçanların Fabrika/Tesis içinde veya etrafında görülmesi tiksindirici bir durumdur.

Fabrika/Tesislerde Aylık 2 uygulama yeterli olacaktır, tabi ki burada alanın büyüklüğü ve işletmenin konumu uygulama sayısını etkiler.

Unutulmamalıdır ki en büyük tehlike sıçanlardan/farelerden önce eksik uygulama, deneyimsiz personel ve iş güvenliği kurallarının ihmalidir. Çalışacak olduğunuz firmaların Ruhsatlı, İş Güvenliği Eğitimlerinin tam ve Sertifikalı Personel olmalarına dikkat edilmelidir.

 

Haşere Zehirleme Hizmetlerinde yaptığımız uygulamalar 1. Sınıf kimyasallar ve ekipmanlar kullanılarak yapılır. Yapılan Haşere Zehirleme/Mücadele Hizmeti fiyatı/ücreti artırsa da etkili ve olumlu sonuç vererek, müşteri memnuniyetini artırır.

Sizlerde Sıçanlardan/Farelerden tamamen kurtulmak istiyorsanız profesyonel çalışmalarımızdan faydalanabilirsiniz. Jet Pest Çevre Sağlığı ve Temizliği Ltd. Şti. olarak kurumsal kimliğimizle daima haşereler ile mücadelede yanınızdayız.